РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Скорченко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2005
2.
Актуальні проблеми технології галузі : курс лекцій. — К., 2006
3.

Гуць В. С. Визначення реологічних характеристик сметанних десертів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Скорченко Т. А. Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2011 // Харч. пром-сть.
5.

Осьмак Т. Г. Оптимізація рецептурного складу морозива "Сирок". — 2011 // Харч. пром-сть.
6.

Кравцова О. В. Удосконалення технології кефірного напою, збагаченого харчовим волокном та наповнювачем. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Кравцова О. В. Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном "Фіброгам". — 2009 // Харч. пром-сть.
8.

Скорченко Т.  Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2012 // Товари і ринки.
9.

Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних продуктів : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: НУХТ, 2012
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського